Ads Top

Albertine van Vliet-Kuiper waarnemend dijkgraaf Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

 

Albertine van Vliet-Kuiper is door de commissaris van de Koning in Noord-Holland beëdigd als waarnemend dijkgraaf van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Het waterschap zocht een tijdelijk waarnemer nadat de vorige dijkgraaf, Gerhard van den Top, werd benoemd tot burgemeester van de gemeente Hilversum. Van Vliet-Kuiper vervult de functie van dijkgraaf tot het waterschap een nieuwe dijkgraaf heeft gevonden.

Naar verwachting wordt de wervingsprocedure voor de nieuwe dijkgraaf eind 2022 afgerond.

Van Vliet-Kuiper is geboren in Rotterdam (1951) en studeerde culturele antropologie en sociale geografie aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Zij heeft jarenlange ervaring als bestuurder. Eerder was Van Vliet-Kuiper dijkgraaf van de rechtsvoorganger van waterschap Vallei en Veluwe en daaropvolgend tien jaar burgemeester van de gemeente Amersfoort.

In de periode tussen 2011 en 2019 heeft zij in diverse gemeenten de functie van waarnemend burgemeester ingevuld, waaronder in de gemeenten De Ronde Venen en Gooise Meren. Ook was zij eerder waarnemend dijkgraaf bij toenmalig waterschap Velt en Vecht.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.