Ads Top

Ballast Nedam sluit nieuw contract voor Carolinabrug

Ballast Nedam heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met het ministerie van Openbare Werken van Suriname voor het ontwerp en de bouw van de Carolinabrug over de Surinamerivier. In een aparte vaststellingsovereenkomst is ook de afwikkeling overeengekomen van de beëindiging van een eerdere opdracht voor de Carolinabrug door het ministerie in augustus 2011.
De directievoering namens het Ministerie van Openbare Werken is ondergebracht bij een consortium van vier Surinaamse ingenieursbureaus. De contractwaarde van het ontwerp en de bouw van de brug bedraagt circa 19 miljoen euro.
Ballast Nedam werkt aan integrale projecten in Nederland op de vier werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Binnen deze focus richten we ons op de nichemarkten industriebouw, offshore windmolens, secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Op een aantal expertisegebieden zijn we ook internationaal actief. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van NYSE Euronext.
Ballast Nedam kiest voor levenscyclus denken en doen: wij ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken. We zijn langdurig betrokken bij beheer, onderhoud en exploitatie van projecten en organiseren financiële haalbaarheid. Onze toeleverende en specialistische bedrijven leveren onderscheidend vermogen door innovatie, kostenleiderschap en inkoopkracht. Het aanbod van Ballast Nedam verschuift naar modulaire producten en specifieke product-marktcombinaties met meer toegevoegde waarde.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.