Ads Top

Inhijsen draaibrug Montfoort via livestream te volgen

De renovatie van de draaibrug Montfoort is in volle gang. Rijkswaterstaat werkt volop aan het bewegingswerk, de bediening van de brug en het herstel van de kademuren. De twee brugdelen van de draaibrug zijn opgeknapt en worden in het weekend van 25 en 26 februari 2023 teruggeplaatst met een hijskraan.

De tijdelijke hulpbrug voor (brom)fietsers, voetgangers en de hulpdiensten blijft tijdens de volledige renovatie in gebruik. Tot die tijd moet het autoverkeer omrijden via de autowegen N204 en N228 en rekening houden met 5 minuten extra reistijd. Het vaarverkeer is gestremd.

Om veilig te kunnen werken, is de omgeving rond de draaibrug Montfoort afgezet met bouwhekken tijdens het inhijsweekend. Er is ter plekke dan ook weinig ruimte om de werkzaamheden veilig te bekijken.

Om dit bijzondere schouwspel toch te kunnen volgen, is het inhijsen van de draaibrug Montfoort te volgen via een livestream. Zaterdag 25 februari is vanaf 08.00 uur op de projectpagina van draaibrug Montfoort een link naar de webcam te vinden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.