Ads Top

Annemieke Nijhof voorzitter jury Waterinnovatieprijs 2013

Een jury vol waterprominenten zal de inzendingen voor de Waterinnovatieprijs 2013 beoordelen onder voorzitterschap van Annemieke Nijhof van Tauw. Vernieuwende ideeën en baanbrekende initiatieven op het gebied van water maken kans op de jaarlijkse prijs voor innovatieve waterprojecten.
De vakjury die de innovaties beoordeelt bestaat verder uit Hans van der Vlist (Adviescommissie Water), Jan Hendrik Dronkers (Rijkswaterstaat), Hans Huis in 't Veld (Topsector Water), Aalt Dijkhuizen (Wageningen UR) en Peter van der Linde (Vereniging Waterbouwers en Koninklijke Boskalis Westminster N.V.).

De Unie van Waterschappen nodigt bedrijven, belangenorganisaties, kennisinstellingen, overheden en particulieren uit om innovatieve waterprojecten in te zenden via www.waterinnovatieprijs.nl. Dit kan tot 4 oktober 2013. De inzenders krijgen de kans hun project op de website te presenteren. Tijdens een feestelijke prijsuitreiking in Fort Voordorp in Groenekan op10 december worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De ingezonden innovatieve projecten moeten toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van de waterschappen. Er zijn vier categorieën: Droge voeten, Schoon water, Voldoende water en Water in de buurt (categorie bedoeld voor projecten van particulieren en belangenorganisaties). De jury beoordeelt of de inzendingen uitblinken in de criteria innovatie en kwaliteit. De inzendingen worden voorafgaand gescreend door een vakkundige prejury.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.