Ads Top

Bewonersbijeenkomst over werkzaamheden Ruimte voor de Rivier Zwolle

De uitvoering van het project Ruimte voor de Rivier Zwolle is inmiddels goed zichtbaar in de uiterwaarden van de IJssel. In Westenholte is begonnen met graafwerkzaamheden voor het verleggen van de dijk.

Daarnaast zijn de eerste voorbereidingswerkzaamheden begonnen in Schelle - Oldeneel, nabij de rode spoorbrug. Daarom houdt het Waterschap Groot Salland op dinsdag 5 februari een informatiebijeenkomst voor bewoners, betrokken organisaties en andere geïnteresseerden.

Tijdens de informatiebijeenkomst op 5 februari wordt men geïnformeerd over het verdere verloop van het project. Ook zal worden aangegeven wat er gedaan wordt om eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in Buurthuis Eben-Haëzer, Nilantsweg 109, 8041 AR Zwolle en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De avond wordt geleid door onafhankelijk voorzitter Piet Zoon. Hij is de oud-voorzitter van de begeleidingsgroepen Ruimte voor de Rivier Zwolle. Aanwezig zijn ook vertegenwoordigers van het Waterschap Groot Salland en de aannemerscombinatie van Ruimte voor de Rivier Zwolle. Zij geven antwoord op uw vragen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.