Ads Top

Heineken Music Hall over op Urimat watervrije urinoirs

De Heineken Music Hall (HMH) is als eerste Nederlandse concertzaal overgestapt op Urimat watervrije urinoirs. Door deze urinoirs bespaart de HMH per jaar minstens 2,6 miljoen liter drinkwater en bewerkstelligt daarmee een Co2 reductie van 410 kg. Een persoon verbruikt gemiddeld 127 liter water per dag (incl. wassen, douchen en het gebruiken van een vaatwasser). De installatie van deze watervrije urinoirs past in het grotere plan om de groenste concertzaal van Nederland te worden.
Bob Klijnee operation manager facilitair bij de HMH: ‘Na een succesvolle pilot hebben we gekozen voor een volledige overstap naar de watervrije urinoirs. Het is niet alleen duurzaam maar het scheelt ons ook aan schoonmaak- en onderhoudskosten. Daarnaast is het urinoir van kunststof en vandalismebestendig. In de urinoirs zit een communicatie display, deze kunnen we gebruiken voor promotionele doeleinden (waar we reclame-inkomsten mee kunnen genereren).’
Het Urimat watervije urinoir bespaart per bezoek 5 liter water, het is een Zwitserse uitvinding waarvan BioCompact Environmental Technology B.V.exclusief importeur is voor Nederland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.