Ads Top

Echt Limburgs festivalwater op Funpop

Net zoals bij Pinkpop hoort Echt Limburgs FESTIVALwater sinds dit jaar ook bij Funpop. WML gaat hier gratis water uitdelen aan de 10.000 enthousiaste bezoekers. WML is voor het eerst partner van Funpop. Hét openluchtfestival dat plaatsvindt op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 in Horst aan de Maas voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie, vrienden en bekenden.

Jaarlijks worden er verschillende festivals in ons land georganiseerd. Uniek aan dit festival is dat de organisator, stichting Funpop, rekening houdt met de mogelijkheden in plaats van met de beperkingen van deze speciale doelgroep. Naast muziek is er een uitgebreid randprogramma dat aansluit bij de verschillende wensen en behoeften van haar bezoekers.

Eigenlijk is dit een heel ‘gewoon’ festival, maar dan toch net iets anders en heel bijzonder. Net zoals het Limburgse kraanwater. Ook dat is heel ‘gewoon en vanzelfsprekend’ en toch is het bijzonder: nergens ter wereld wordt zoveel zorg besteed aan de kwaliteit van ons water als hier. Daarom is WML partner van Funpop en trakteert zij alle festivalgangers op Echt Limburgs FESTIVALwater.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.