Ads Top

Waterschap Rivierenland in innovatief platform

Waterschap Rivierenland neemt vanaf 2017 deel aan het VPdelta programma en versterkt hiermee naar eigen zeggen haar innovatieve ambities. Dit netwerk van gebiedsbeheerders, wetenschappers, studenten en start-ups vertaalt innovatieve ideeën voor waterveiligheid en waterbeheer naar oplossingen en toepassingen.

Heemraad Mevrouw Hennie Roorda van het waterschap en lid van de stuurgroep VPdelta: “We staan met Waterschap Rivierenland voor een grote opgave om de doelstellingen van Hoogwaterbeschermingsprogramma te realiseren. Bij de dijkversterkingen liggen er kansen voor innovatieve oplossingen. In de samenwerking met VPdelta zal hierop de focus liggen. Maar ook bij waterthema’s als zon-op-water, zon-op-dijken, slim Malen, klimaatadaptatie en innovatief aanbesteden verwacht we veel van de samenwerking. “

VPdeltabestaat sinds 2013 en koppelt wetenschap aan ondernemerschap en maatschappelijk belang en jaagt innovaties na. Door samen te werken met bijna 100 startups en innovatieve MKB’ers levert VPdelta nieuwe en betaalbare oplossingen voor waterbeheer. Eén van de pijlers van het  programma is de proeftuin. Hier kunnen ondernemers, watenschappers, studenten en gebiedsbeheeders nieuwe innovatieve kennis en oplossingen  testen en demonstreren. Het programma duurt tot eind 2019. Meer informatie is te vinden op deze website: www.vpdelta.nl

2 opmerkingen:

 1. Great articles :)

  Erkende loodgieter Dordrecht
  Bij onze erkende loodgieter Dordrecht bent u aan het juiste adres, zoekt u een ervaren 24/7 spoed loodgieter die u altijd helpt met het repareren of installeren van sanitair in uw woning of bedrijf, nieuwbouw of grote renovatiewerken?

  Onze erkende loodgieter Dordrecht helpt u direct met uw centrale verwarming, gasinstallatie, verstoppingen en riolering, dakbedekking, CV reparatie en onderhoud en Zinkwerken in uw woning. Voor 24/7 spoed erkende loodgieter belt u 078-20 480 35 of vul het contactformulier in.

  for more: http://erkendeloodgieterdordrecht.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig artikel! geweldige inhoud moet gedeeld worden! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.