Ads Top

Waterschap Zuiderzeeland zoekt foto’s via #MooiWaterFlevoland

Waterschap Zuiderzeeland is op zoek naar foto’s die weergeven hoe mooi het is om in Flevoland te wonen, werken en recreëren. De meest geschikte foto’s wil Zuiderzeeland gebruiken om op een van de wanden in het Waterschapshuis of het regiokantoor in Emmeloord te hangen. Wilt u hier kans op maken? Dan roepen wij u op om foto’s te posten via social media als Twitter en Facebook met #MooiWaterFlevoland of te zetten in de Flickrgroep #MooiWaterFlevoland.

Hangt jouw foto straks op één van de wanden in het Waterschapshuis in Lelystad of het regiokantoor in Emmeloord? De meest geschikte foto’s worden medio februari 2017 geselecteerd. Alle ingezonden foto’s kunnen rechtenvrij en met naamsvermelding gebruikt worden in de kantoorpanden van Waterschap Zuiderzeeland en voor andere publicitaire uitingen.

Waterschap Zuiderzeeland verbouwt twee kantoorpanden. Dit zijn het Waterschapshuis in Lelystad en het regiokantoor in Emmeloord. Om bezoekers en medewerkers van het waterschap te laten ervaren dat ze een pand van het waterschap binnen lopen, besteden we extra aandacht aan de aankleding van de binnenkant van de panden. Dit doen we bijvoorbeeld door 15 muren van vergaderzalen te bekleden met foto’s die gemaakt zijn in Flevoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.