Ads Top

Inschrijving Waterinnovatieprijs verlengd tot 28 september

De uiterste inschrijfdatum voor de Waterinnovatieprijs is verplaatst van 21 september naar 28 september 2016.

Nieuwe technieken, nieuwe manieren van denken of werken op het gebied van de kerntaken van de waterschappen maken kans op de Waterinnovatieprijs in de vaste categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water.

Er is dit jaar ook een nieuwe categorie: Waterbewustzijn. Hoe zorgen we ervoor dat Nederlanders zich meer bewust worden van het feit dat waterveiligheid, schoon en voldoende water in onze delta niet vanzelfsprekend zijn?

Inschrijven kan via Waterinnovatieprijs.nl. Op de site vindt u de inzendcriteria en worden alle inzendingen gepubliceerd. Projecten die al eerder hebben meegedaan aan de Waterinnovatieprijs kunnen opnieuw deelnemen als er een duidelijke ontwikkeling in het project zichtbaar is. Een vakjury beoordeelt de innovaties.

De prijzen in de verschillende categorieën worden op feestelijke wijze uitgereikt op 17 november in de Rijtuigenloods te Amersfoort. De winnaars ontvangen een glazen kunstwerk van Gert Bullée en krijgen daarnaast een intensief versnellingstraject met een looptijd van negen maanden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.