Ads Top

Tauw trekt naar WaterCampus Leeuwarden

Advies- en ingenieursbureau Tauw opent een nieuw kantoor in Leeuwarden. De nieuwe locatie gaat van start op 1 september 2016. Tauw adviseert opdrachtgevers in binnen- en buitenland over oplossingen voor waterproblemen. Met de vestiging in Leeuwarden wil Tauw beter zichtbaar zijn voor en samenwerken met opdrachtgevers en partners uit de watertechnologiesector.

De nieuwe kantoorlocatie is gevestigd op WaterCampus Leeuwarden, in Johannes de Doper Business Centre. Hier werken bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen aan waterinnovatie, onderwijs en ondernemerschap. Vanaf 1 juli 2016 is Tauw ook lid van Wetsus, het Technologisch Top Instituut voor Watertechnologie, eveneens gevestigd op WaterCampus Leeuwarden.

Hans Westerhof, Hoofd van Tauw Flexible Solutions, de detacheringstak van het advies- en ingenieursbureau, is nauw betrokken bij de keuze en inrichting van de nieuwe locatie: “Er is voor Friesland gekozen, omdat deze regio een sterke identiteit op het gebied van watertechnologie heeft. Wij zijn thuis in de regio, maar dat werd niet altijd herkend door regionale op

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.