Ads Top

Combinatie Witteveen+Bos/RPS sluit raamcontracten met vier waterschappen

Ingenieurs- en adviesbureaus Witteveen+Bos en RPS hebben de raamcontracten gegund gekregen van vier waterschappen. Het contract met het Hoogheemraadschap van Delfland is op 27 januari 2016 getekend. Met de andere drie partijen, Waterschap Aa en Maas, Waterschap Brabantse Delta en Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard, worden de contracten binnenkort ondertekend voor verschillende integrale technische adviesdiensten, waaronder waterbouw, dijken, waterbeheer, onderhoud, beleid en onderzoek, wegen en afvalwater.

De waterschappen deden een gezamenlijke uitvraag voor raamcontracten met ingenieursbureaus, waar Witteveen+Bos en RPS als combinatie op hebben ingeschreven. Met de vier opdrachtgevers zijn contracten ondertekend voor in totaal 22 percelen. Binnen de raamcontracten verwachten de partijen opdrachten rondom projecten in de civiele techniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde en elektrotechniek, zoals deze voorkomen bij de deelnemende waterschappen en hoogheemraadschappen.

De raamcontracten gelden voor een duur van twee jaar, met daarnaast twee keer de mogelijkheid op verlenging van een jaar. Ingenieurs van Witteveen+Bos en RPS werken al twaalf jaar in verschillende raamovereenkomsten met deze waterschappen samen. Samenwerking en partnerschap zijn essentieel voor de optimale aansluiting van de doelstellingen, bedrijfsvoering en beheer van de waterschappen. Witteveen+Bos en RPS bundelen opnieuw hun kennis en expertise om aan de verwachtingen te voldoen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.