Ads Top

Reiniging riolering Haarlem Zuid-West

De Combinatie BAM / Van der Valk+ de Groot werkt de komende periode in opdracht van de gemeente Haarlem aan de reiniging van de riolering. De riolering in Haarlem wordt periodiek gereinigd om de doorstroming van het vuilwater te waarborgen en het achtergebleven vuil te verwijderen. De reiniging is Zuidwest gestart op maandag 10 augustus en loopt door tot en met 18 september.

Met reinigingsvoertuigen spoelen we de rioleringsputten en leidingen door. Het achtergebleven vuil wordt eruit gezogen. Dit neemt enkele minuten tot een kwartier in beslag, waarbij de wagens op de openbare weg stil staan. De overlast is vergelijkbaar met de vuil-ophaaldienst en neemt per put maximaal 15 minuten in beslag. 

Op maandag 10 augustus is het werk gestart in Zuid-West. De route is (onder voorbehoud): Houtvaartkwartier - Leidsebuurt - Rozenprieel. Het werk loopt door tot en met 18 september.

5 opmerkingen:

 1. Great articles :)

  Loodgieter Vught – Snel ter plaatse, bel 073–2048043

  De loodgieter Vught is veelzijdig en kan met spoed veel werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

  U kunt bij ons terecht voor problemen met uw riolering, daklekkage, installatie van een CV– of combiketel, installatie, CV Storing, CV vervangen, WC verstopt, Keuken afvoer verstopt, Stank overlast, Verstopping, Waterleiding vervangen, Gasleiding vervangen, Lekdetectie, onderhoud en reparatie en helpen u bij het onderhouden van uw afvoer, sanitair, etc.

  Bel daarom voor al uw loodgieterswerkzaamheden zoals Riolering en Daklekkage in Vught en omgeving 073 – 2048043, wij staan 24/7 voor u klaar.

  for more: http://loodgieteruitvught.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great blog!

  Bij onze erkende loodgieter Dordrecht bent u aan het juiste adres, zoekt u een ervaren 24/7 spoed loodgieter die u altijd helpt met het repareren of installeren van sanitair in uw woning of bedrijf, nieuwbouw of grote renovatiewerken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gebruik uitsluitend het riool waarvoor het bedoeld is. Waarom? Alles wat uit ons lichaam komt, het toiletpapier en alles wat door een zeefje in de spoelbak kan, mag wel in uw riool.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.