Ads Top

Stadsdebat over de Watervisie

Vindt u dat er in de grachten een zwembad moet komen? Of een waterskibaan in de Sloterplas? Wilt u meer kades voor plezierbootjes? Of juist minder? En zouden we vrachtvervoer over water een grotere kans moeten geven? Praat mee over de Watervisie van de gemeente Amsterdam op maandagavond 15 juni in Pakhuis de Zwijger.

Amsterdam, waterstad pur sang. Maar we kunnen best nog meer van ons water genieten! Hoe precies? En hoe spreiden we de druk op het water? Want dat met name het water in de binnenstad erg druk kan zijn, zien we allemaal.

De Watervisie gaat de antwoorden geven op deze en andere vragen. Ook wordt in de Watervisie een uitvoeringsagenda opgenomen. Hierin staat welke concrete projecten en maatregelen worden uitgevoerd. Op de korte termijn (2016-2020) en op de lange termijn (tot 2040).

De gemeente maakt de visie en agenda samen met de stad. Op 15 juni kunt u uw stem laten horen op een bijeenkomst waar ook de wethouders Kock (Water) en Van der Burg (Ruimtelijke Ordening) aanwezig zullen zijn. Meld u aan op de website van de gemeente: www.amsterdam.nl/watervisie

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.