Ads Top

Toms Creek meest uitgebreide vispark van Nederland

Wethouder economische zaken Jop Fackeldey bracht woensdag 13 mei een werkbezoek aan het Lelystadse vispark Toms Creek. Toms Creek is gelegen aan de Uilenweg en is sinds 2014 het grootste en meest uitgebreide vispark van Nederland.

Eigenaar Tom Bremer begon in 2004, vanwege zijn passie voor vissen, met een grote forelvijver in de achtertuin van zijn ouders. Hij droomde van een groot vispark waar mensen genieten en grote, bijzondere vissen vangen. In 2014 werd zijn droom werkelijkheid en werden de poorten van vispark Toms Creek geopend.

Het park bestaat uit forel-, karper- en steurvijvers en een vliegvisvijver en biedt uitdaging aan zowel de ervaren sportvisser als de beginnende visser. Maar ook bezoekers die helemaal niets met vissen hebben, kunnen er terecht voor bijvoorbeeld een hapje en een drankje op het terras of in de Lodge. Ook ontvangt het bedrijf veel bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en familie-uitjes.

Toms Creek wordt gerund door een enthousiast team van beheerders, medewerkers en vrijwilligers onder leiding van Tom en zijn vrouw Jedidja. Zij verzorgen de horeca (ook aan de vijvers), de verhuur van hengels en verkoop van benodigdheden en geven vistips en clinics.

Het bedrijf is het hele jaar open. Het park trok het afgelopen jaar zo’n 20.000 bezoekers en verwacht dit seizoen zo’n 25.000 bezoekers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.