Ads Top

Denk mee over de Watervisie Amsterdam

Hoe kan Amsterdam nog meer van het water genieten? Welke onbenutte kansen liggen er? Hoe kunnen we de druk op het water beter spreiden? Om op deze en andere vragen antwoord te geven, stelt de gemeente de Watervisie op. Amsterdammers kunnen op verschillende manieren meepraten en meedenken over de Watervisie.

Op woensdag 20 mei en dinsdag 26 mei worden daartoe verdiepingssessies met betrokkenen georganiseerd. Er zijn echter ook 'wildcards' beschikbaar. Iedereen kan zich hiervoor opgeven. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal wildcards beschikbaar.

Op woensdag 20 mei zijn thematische verdiepingssessies van 13.00 tot 17.00 met aansluitend een borrel in de Kleine Zaal van Pakhuis de Zwijger. De volgende thema’s worden dan besproken:

Bevoorrading over water
Passagiersvaart
Wonen op water
Uitbreiding vaarnetwerk
Watersport en pleziervaart
Openbare ruimte

U kunt zich opgeven voor een wildcard voor een van de thematische verdiepingssessies tot dinsdag 19 mei 12.00 uur.

De gebiedsgerichte verdiepingssessies zijn op dinsdag 26 mei van 13.00 tot 17.00 met aansluitend een borrel in de Kleine Zaal van Pakhuis de Zwijger. Dan wordt per gebied bekeken hoe we beter van het water en de oevers kunnen gebruikmaken. De volgende gebieden worden onderscheiden:
Centrum / grachtengordel
IJ en Haven
Amstel
West-Zuid
Nieuw-West
Oost-Zuidoost
Noord-Waterland

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.