Ads Top

Belangstelling Stadsgesprek Energie overtreft alle verwachtingen

Bijna 900 Utrechters hebben zich de afgelopen twee weken aangemeld voor het driedaagse stadsgesprek energie. Dat zijn er veel meer dan verwacht. Bij de opzet van het stadsgesprek is uitgegaan van hooguit 150 deelnemers. Vanwege de grote belangstelling is dit aantal met 50 uitgebreid. Uit alle aanmeldingen wordt geloot om tot die 200 deelnemers te komen. Rond 5 maart krijgen de aanmelders bericht of zij zijn ingeloot om aan de drie gespreksdagen te kunnen deelnemen.

Wethouder Lot van Hooijdonk (Milieu en Duurzaamheid): “Ik ben enorm blij verrast door de vele aanmeldingen. Je kunt er aan aflezen hoeveel waarde onze bewoners hechten aan energiebesparing. Ik weet zeker dat dit stadsgesprek onze stad veel gaat opleveren.’

De stadsgesprekken energie zijn op zaterdag 14 maart, zaterdag 28 maart en zaterdag 18 april 2015 in het stadskantoor in Utrecht. Tijdens de drie bijeenkomsten gaan 200 bewoners aan de slag om te komen tot een energieplan. Dit energieplan vormt de basis van hoe Utrecht verder gaat met energie besparen en opwekken. Bewoners die zijn uitgeloot voor de driedaagse krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan een online discussie op 14 maart.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.