Ads Top

Waterschapsbestuurders gezocht voor Groot Salland

Op 18 maart 2015 zijn er verkiezingen voor het algemeen bestuur van het Waterschap Groot Salland. Voor iedereen die wil weten of het bestuurslidmaatschap iets voor hem of haar is, organiseert het waterschap een voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 20 augustus a.s. op het waterschapskantoor aan de dr. Van Thienenweg 1 te Zwolle. Het programma start om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie.

Waterschap Groot Salland zorgt voor schoon water en droge voeten in West Overijssel. De kosten hiervan betaalt het waterschap door belasting te heffen. Het algemeen bestuur, vergelijkbaar met de raad van een gemeente, beslist welke maatregelen het waterschap neemt en wat de kosten daarvan mogen zijn. Iedere inwoner van 18 jaar en ouder kan zich kandidaat stellen als waterschapsbestuurder. Op 18 maart 2015 kiezen de inwoners van Groot Salland de nieuwe bestuursleden.

Tijdens de bijeenkomst op 20 augustus zal de voorzitter van het bestuur, dijkgraaf Herman Dijk, uitleg geven over de activiteiten van het waterschap en over wat het betekent om waterschapsbestuurder te zijn. Ook geeft hij informatie over de manier waarop inwoners zich kandidaat kunnen stellen als toekomstig bestuurslid.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.