Ads Top

Axians en HP helpen drie Nederlandse waterschappen hun voeten droog te houden

Drie waterschappen in Oost Nederland hebben gekozen voor HP 3PAR StoreServ data storage. HP 3PAR StoreServ bespaart ruimte, reduceert kosten en waarborgt bedrijfskritische data.

De waterschappen Rijn en IJssel, Groot Salland en Reest en Wieden zijn verantwoordelijk voor het water management in Gelderland, Overijssel en Drenthe. De IT afdelingen van deze waterschappen werken nauw samen om de hoogst mogelijk IT service te krijgen. Een schaalbare HP 3PAR StoreServ 7000 oplossing, geïmplementeerd door HP Partner Axians, geeft deze drie organisaties de mogelijkheid de IT omgeving snel aan te passen aan de huidige business eisen. 

De waterschappen hebben een lange relatie met Axians, voorheen Plusine ICT. Axians heeft de capaciteit en performance van de HP EVA-based storage in kaart gebracht door een storage analyse uit te voeren. Met de resultaten heeft Axians een op maat gemaakte kostenefficiënte oplossing geïmplementeerd. Dankzij het gebruik van HP 3PAR Online Import  is de HP 3PAR StoreServ 7000 geïmplementeerd zonder downtime. Hiermee hebben de waterschappen een stabiel, veilig opslag systeem gekregen dat voor de helft minder rackspace benodigd heeft.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.