Ads Top

Waterschapsbestuurders genomineerd voor Groenste Politicus 2014

Natuurmomenten reikt ieder jaar de eretitel 'Groenste Politicus van het jaar' uit. Dit jaar maken voor het eerst ook regionale politici kans op de titel. Verschillende waterschapsbestuurders zijn in de race voor een finaleplek.

Vanaf 1 mei kan het publiek politici nomineren voor de titel 'Groenste politicus van het jaar'. De 5 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale op 16 juni, waar een jury bestaande uit leden en medewerkers van Natuurmomenten een winnaar uitroept.

Guus Beugelink, dagelijks bestuurslid van hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Carla Alma, dagelijks bestuurslid van waterschap Noorderzijlvest en Gerard Kuipers, algemeen bestuurslid van waterschap Hunze en Aa's zijn voorbeelden van waterschapsbestuurders die dingen naar de titel 'Groenste Politicus van het jaar'.

Marc van den Tweel, directeur Natuurmonumenten: "In veel waterschappen vinden projecten plaats op het snijvlak van water en natuur. Er zijn veel politici die goede dingen doen voor de natuur en die het verdienen om in de schijnwerpers te worden gezet.”


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.