Ads Top

Waterschap Hollandse Delta wint Transparantiebokaal

Dinsdag 3 december 2013 hebben Giny Roeters en John Burger, werkzaam bij Hollandse Delta de Bouwend Nederland Transparantiebokaal gekregen. De bokaal werd uitgereikt door Dennis van de Werff, voorzitter van Bouwend Nederland regio Randstad Zuid op de jaarlijkse Infra Marktdag.
Op de Marktdag Infra presenteerden diverse regionale opdrachtgevers, Provincie Zuid-Holland, en de gemeente Gouda en Waterschap Hollandse Delta hun werkprogramma voor het komende jaar en maakten ze inzichtelijk welke infra-investeringen zij de komende jaren in de markt zetten. GWW-bedrijven en een groot aantal regionale opdrachtgevers gingen in gesprek over ontwikkelingen in aanbestedingsland.
"De transparantiebokaal wordt door Bouwend Nederland Regio Randstad Zuid uitgereikt aan die opdrachtgever die er tijdens de Marktdag Infra het best er in slaagt om op een duidelijke manier te presenteren welke werken op de markt komen en welke ontwikkelingen er zijn" aldus Paul Laudy van Bouwend Nederland regio Randstad Zuid.
De jury was unaniem in de keuze voor Hollandse Delta. Juryvoorzitter Dennis van der Werff roemde de kwetsbaarheid waarmee het waterschap zich durfde op te stellen als opdrachtgever. Giny Roeters en John Burger zochten op een open manier de dialoog met markpartijen over do's and dont's bij aanbestedingen. Dat vergt moed, maar is de beste garantie voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer!"
Het is de tweede keer dat de Transparantiebokaal is uitgereikt. Vorig jaar ging de bokaal naar de Provincie Zuid Holland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.