Ads Top

Grontmij tekent raamovereenkomst met Waterschap Vallei en Veluwe

Vorige week hebben advies- en ingenieursbureau Grontmij en  Waterschap Vallei en Veluwe een vierjarig raamcontract voor algemene ingenieursdiensten ondertekend. Grontmij is hiermee Ć©Ć©n van de vijf bureaus met een raamcontract dat het waterschap de komende vier jaar adviseert en ondersteunt op het gebied van rioolwaterzuivering, installaties, waterbeheersing en hoogwaterbescherming. De verwachte totale omzet binnen het raamcontract bedraagt 3 miljoen euro op jaarbasis.
Het afgesloten raamcontract betreft advies- en ingenieursdiensten op het gebied van rioolwaterzuivering en –transport, slibbehandeling, gemalen, waterkeringen, aanpassing waterhuishouding, baggeren en waterbeheer. Jeroen Rijnhart, divisiedirecteur Water & Energie bij Grontmij, is opgetogen: ”Met dit raamcontract helpen wij Waterschap Vallei en Veluwe de dienstverlening op het gebied van water- en afvalwaterbeheer te verbeteren.’’
Waterschap Vallei en Veluwe voert zijn taken op een duurzame, veilige en efficiƫnte wijze uit en blijft daarbij vernieuwen en investeren. Energieneutraliteit is hierbij een belangrijk speerpunt. Grontmij ondersteunt het waterschap bij het uitwerken van innovaties, doet de totaal engineering en begeleidt de uitvoering.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.