Ads Top

Mourik bouwt tweede waterzuiveringsinstallatie voor Vopak

Mourik Services en Vopak Terminal Europoort hebben onlangs wederom een contract ondertekend voor detailengineering en het bouwen van een Waste Water Treatment System, dit maal voor de East Area op de Vopak Terminal te Europoort.

In 2012 bouwde Mourik een dergelijke installatie voor de West Area. De waterzuiveringsinstallatie bestaat onder andere uit olie-waterscheiders, een SBR (Sequencing Batch Reactor), striptorens, een vloeistofdichte voorziening en een bedrijfscontrolegebouw. Naast deze installatie wordt ook een ondergronds rioleringssysteem aangelegd om afvalwaterstromen gescheiden aan en af te voeren en na reiniging te lozen.

Dit contract betreft opnieuw een integraal Mourik project, dat wil zeggen dat bij de realisatie ervan verschillende Mourik werkmaatschappijen betrokken zijn. Naast Mourik Services zijn dat Mourik Bouw, Mourik Groot-Ammers, Mourik Techniek, Mourik E&I en Petrogas. Zodra de installatie gereed is, kan met de commissioningsperiode en testrun worden aangetoond dat het project de volledig aan de eisen van de tijd is ontworpen en aangelegd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.