Ads Top

Vitens app 2500 keer gedownload

De gratis waterwandelingen app van Vitens is al 2500 keer gedownload vanuit Google Play en de iTunes appstore. Begin deze maand voegde Vitens een nieuwe wandeling toe, en wel op Ameland.
Vitens maakt met de wandel app wandelaars bewust van de oorsprong van het beste kraanwater ter wereld. Het drinkwater van Vitens komt namelijk uit ongerepte natuurgebieden in Nederland. Met behulp van de app kunnen wandelaars deze mooie natuurgebieden zelf ontdekken. Door het GPS systeem in de app krijgen wandelaars informatie over de bijzondere aspecten van de waterwingebieden, op de plek waar zij op dat moment staan. De wandelingen zijn te vinden in Gelderland (Wezepsche Heide, Montferland), Friesland (Ameland, Terschelling), Overijssel (De Wieden, Mander, Sallandse Heuvelrug) en Utrecht (Beerschoten, Soesterduinen).
Bij de nieuwe wandelroute op Ameland is er extra aandacht voor het duurzame cradle-to-cradle-principe. Op tien Noordzee-eilanden, waaronder Ameland, wordt dit principe toegepast. Ameland is een voorbeeld voor duurzame innovaties op het gebied van water, energie en afval. Vitens ondersteunt dit initiatief met andere partijen, zoals de gemeente Ameland en kennisinstituut Wetsus.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuwe routes voor de app. De gratis app is te downloaden via iTunes en de Google Play store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.