Ads Top

Modern waterbeheer groeit naar volgende fase

CenterOne, Seneca en QNH bundelen hun krachten in een nieuw, uniek samenwerkingsverband: WaterPro. WaterPro biedt Rijkswaterstaat, Het Waterschapshuis én de waterschappen een procesgericht informatiesysteem voor vergunningverlening en handhaving. Van web-intake tot publicatie, samengebracht in één geïntegreerde, bewezen oplossing.
De klanten van WaterPro staan voor een dubbele uitdaging: de dienstverlening klantgericht digitaliseren én processen stroomlijnen. Daarbij moeten ze voldoen aan de richtlijnen van het Waterbeleid voor de 21e eeuw en de Kaderrichtlijn Water. In de praktijk lopen veel organisaties tegen dezelfde of soortgelijke vraagstukken op. Door deze nieuwe samenwerking wordt WaterPro, een bestaande softwareoplossing van CenterOne voor vergunningverlening en handhaving, gekoppeld aan de ‘herbruikbare bouwstenen’ van Seneca en QNH. Zo is WaterPro meer dan een product.
WaterPro is voor Рen in nauwe samenwerking m̩t Рwaterschappen ontwikkeld. Als product draait WaterPro al jaren tot grote tevredenheid van gebruikers ̩n beheerders. WaterPro is gebaseerd op open standaarden: losse modules die eenvoudig te koppelen zijn. De software is web-based en platformonafhankelijk. Zo richt WaterPro zich op het ondersteunen van kennis en procedures bij de uitvoering van modern waterbeheer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.